Op bezoek bij Bernard Asselbergs

V.l.n.r.: Pieter Huijgens, Bernard Asselbergs, Michiel Besters en Marius Bakx.

Op zondag 17 november zijn we in Amsterdam op bezoek geweest bij Bernard Asselbergs, de jongste zoon van Anton van Duinkerken. Dit bezoek stond mede in het teken van de bijeenkomst die wij op 2 februari 2020 organiseren over Van Duinkerken en de Bergse Vastenavend (meer nieuws hierover volgt spoedig!). Bernard heeft in de loop der jaren een grote collectie opgebouwd van zijn vaders werk en is momenteel bezig deze te voorzien van een beschrijving. Hij vertelde ons uitgebreid over deze collectie en toonde ons mooie, bijzondere en zeldzame werken. Een inspirerende middag met veel nieuwe informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *