Op bezoek bij het Katholiek Documentatie Centrum

v.l.n.r.: Michiel Besters, Hans Krabbendam en Pieter Huijgens

Op 26 augustus waren we te gast bij dr. Hans Krabbendam, directeur van het Katholiek Documentatie Centrum (KDC). Het KDC bewaart en ontsluit archieven van katholieke personen en instellingen uit Nederland en vormt daarmee een speciale afdeling van de Nijmeegse universiteitsbibliotheek. Tijdens ons bezoek hebben we documenten (brieven, benoemingsdossier) ingezien van prof.dr. W.J.M.A. Asselbergs uit zijn tijd als hoogleraar en rector magnificus aan de toenmalige Katholieke Universiteit Nijmegen. Daarnaast zijn we verheugd dat we dr. Krabbendam bereid hebben gevonden om zitting te nemen in ons comité van aanbeveling. Al met al een dag vol nieuwe inzichten. Leerzaam en inspirerend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *